Ook jouw switching en routing filevrij!

Samen creëren we de meest betrouwbare oplossing voor jouw business, niet alleen als leverancier van een oplossing maar ook als adviesloket voor al je vragen.

Je kent het wel, het is druk op de weg en het loopt langzaamaan vol. De volgafstand tussen jouw auto en die van de auto voor je wordt minder en met de minste rembeweging leidt tot een kettingreactie: jij moet remmen, de auto achter je nog harder en de auto’s daar weer achter nog harder. Een file is ontstaan. Zo werkt het ook in de wereld van switches en routers. Heb je beide niet op orde dan ontstaat er een hardnekkige digitale file.

Net als in de ‘echte’ wereld frustreren ‘digitale files’ enorm, zorgt het voor digitale vertraging en het te laat aankomen van je datapakketje op de plek van bestemming. Of nog erger, het pakketje komt helemáál niet aan. Het is dan ook cruciaal om ervoor te zorgen dat je digitale netwerk op orde is, maar ook dat deze is voorbereid op de alsmaar toenemende ‘verkeerslast’ op je netwerk. Steeds meer apparatuur moet ontsloten worden op de digitale snelweg. Processen worden steeds meer gedigitaliseerd door de inzet van internetgebonden apparatuur.

voorkom files in jouw it-omgeving

We zijn haast vergroeid met onze smartphones, tablets en laptops. Deze apparaten genereren steeds meer data, die omgezet worden in pakketjes van allerlei soorten. Denk eens aan videobeelden die in het verleden gemiddeld 2 tot 6 megabit aan bandbreedte vroegen, maar tegenwoordig oplopend tot 30 megabit per videocamera of denk eens aan (video)gesprekken via Microsoft Teams. Stevige waarden (zeker als je meerdere camera’s gelijktijdig gaat vervangen), waardoor de drukte op jouw digitale snelweg snel zal toenemen.

Door het veranderen van jouw digitale ‘wegennet’ zorg je ervoor dat je netwerkinfrastructuur voorbereid is en je ervoor kunt zorgen dat je op de infrastructuur kunt blijven vertrouwen. Uiteraard sta je er niet alleen voor, wij helpen graag om de juiste beslissingen te maken.

Meer weten over connectvititeit en infrastructuur?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then